Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Älä tapa!


Mistä ja miten minut löysit?
Mitä ajattelit, kun löysit minut?

Ja mitä minulle nyt tapahtuu?

5 kommenttia:

  1. Toi on hieno, mutta missäköhän se on?
    T:El**

    VastaaPoista
  2. Hui, pelästyin hirveästi!!Ei kai se tule tuolta ruudulta pois??

    VastaaPoista
  3. Iso musta hämähäkki meinasi vallan jäädä minulta huomaamatta. Niin hiljaa ja paikoillaan se tarkkaili olohuoneen kattolampusta ihmisiä. Hämähäkki oli alkuun todella pelottava, koska niin suurta lajitoveria en ole Suomesta ennen tavannut. Kun lähempää tarkastelin hämähäkkiä, olikin se tosi kiltti kaveri! Hämähäkki kiipesi syliini ja halusi lähteä mukaani. Kun pääsin ulos, tuli hämähäkille kuitenkin kova kiire ja se hävisi illan pimeyteen. Säikähtiköhän se jotain? Tuliko sille kylmä pakkasessa? Halusiko se vain päästä tutkimaan ympäristöään? Jäin ihmettelemään mihin hämähäkki oikein meni ja mikä tuon mustan hellyyttävän otuksen nimi oikein oli.

    VastaaPoista
  4. Hui! Näin tämän hämähäkin juoksentelemassa Myllysaaren museon kattoparruissa toukokuussa! Vähän pelotti! Sinne se jäi - mihin lie jatkanut matkaansa...

    VastaaPoista
  5. Löysin yllätyksekseni Hämähäkin tänäkin vuonna Myllysaaren museosta! Ovessa oli jo viite, mutta en huomannut sitä ... sitten yhtäkkiä Hämis tuojottikin minua suoraan silmiin lattia-seinänurkasta, lämpöpatterin takaa. Hämis sai minut iloiseksi - tämä on jo toinen tapaamisemme, sillä minäkin näin Hämiksen myös vuoden 2011 näyttelyssä. Missä se Hämis on seikkaillut tässä välissä? Et kertoisi? Näin meinaan pihalla istuessani, että joku ihminen piti Hämistä lonkerosta kiinni ja vei sen autoon ja kuski kaasutti pois.... :) Kidnapattiinko Hämis?

    VastaaPoista